Om Lenie

- Hent PDF brochure

Kunstnerisk virksomhed:    Som skulptør og billedkunstner arbejder jeg både i 2 og 3 dimensioner.Mine foretrukne materialevalg er: ler, bronze, akvarel, akryl/oliebilleder, sten. Kun fantasien sætter grænser for mit materialevalg.

Inspiration:    Ligegyldigt, hvor jeg befinder mig har jeg altid øje for bevægelse, kommunikation – gerne med humoren som et godt krydderi. At følge kroppens bevægelse i dans. Skildre de fantastiske dramatiske eller kærlige bevægelser et menneske kan udtrykke med sit kropssprog. Min hånd danser med i skitsen vild og ustyrlig. En aften i Madrid med flamingodans producerer min hånd utallige skitser. Den stopper først, nåden sidste danser har fået sit bifald. Min hånd er træt og derfor må der også være en danser, der er træt. Se billede i brochure.

Figurer udtrykker samtale, sladder gennem alle legemsdele. Selv tæerne er en vigtig del af, hvad der foregår. Når figurerne skabes er jeg selv med i, samtalen, dialogen eller sladderen. Det er meget underholdende, for det er ikke småting, der kan komme frem. Prøv selv at overvej, hvad der bliver drøftet i figuren Sladrebænken!!

                                                                                                       

Bogudgivelser:    Sammen med min mand, Steen Skånstrøm, har jeg udgivet bøgerne REJSEGLÆDE I RIMOG STREG og JORDEN RUNDT I RIM OG STREG. Forord af Benny Andersen